Jäsenkirje 3

Hyvät akateemiset naiset!

Tapanani ei ole ollut lähetellä teille jäsenkirjeitä kesällä parhaaseen loma-aikaan. Nyt teen kuitenkin poikkeuksen.

Minulla on tärkeää tiedotettavaa teille kaikille. Yhdistyksemme sai OP-pankin kesäduuni-hankkeen rahoituksella alle 17-vuotiaan koululaisen kesätöihin yhdistykseen kahdeksi viikoksi. Pankki maksoi palkan ja yhdistys teetti työn. Meidän yhdistyksemme teetti kesätyöntekijällä uudet www-sivut. Ne on nyt otettu käyttöön. Käykääpä siis tutustumassa uusiin sivuihimme. Niiden osoite on

https://www.vantaanakateemisetnaiset.fi

Sivuilta löytyy paljon tietoa yhdistyksestämme, siitä mitä teemme ja minkälaista ohjelmaa on tarjolla taas ensi syksynä. Mainostan vielä teatteri-iltaamme ti 17.9. klo 19 Kansallisteatterissa. Sen suurella näyttämöllä esitetään uutta näytelmää Sapiens, joka perustuu Yuval Noah Hararin tuoreeseen menestyskirjaan: Sapiens. Ihmisen lyhyt historia. Suomen nuorten kultaa voittaneen MM-jääkiekkojoukkueen maalivahti, alkuaan vantaalainen Kevin Lankinen, on hänkin suositellut tätä kirjaa. Uuden polven jääkiekkoilijat lukevat kirjoja! Kevin Lankisen kirjavalinnoilla on niin paljon seuraajia, että kirjankustantajatkin ovat niistä kiinnostuneita. Yhdistyksemme kirjallisuuspiirissä kirja luettiin jo viime talvena – ennen Kevinin suositusta! Odotamme mielenkiinnolla teatteriesitystä. Varatkaa liput ja ottakaa teatteriin mukaan ystäviä ja seuralaisia.

Ilmoittautua voi sähköpostitse raija.sollamo@helsinki.fi tai täyttämällä uusilta nettisivuilta löytyvä ilmoittautumislomake. Liput maksavat 40 euroa kappale. Ne maksetaan yhdistyksen tilille FI57 1487 3000 1001 35, viitteenä 10003. Eräpäivä on 20.8. Rahastonhoitajamme Sirkka Eurén lähettää laskut niille, jotka eivät ole maksaneet lippuja 15.8. mennessä. 

Toivon, että teillä kaikilla olisi mahdollisuus viettää virkistävää kesälomaa. Suomen suvi on kaunis ja valoisa. Nautitaan siitä ja yritetään olla suurentamatta hiilijalanjälkeämme. Kierrätetään ja suurennetaan hiilikädenjälkeämme, kuten Vantaan energia suosittelee. En lakkaa ihastelemasta Luojan luomistyön kauneutta. Iloitaan siitä yhdessä ja yritetään tallettaa se tulevillekin polville!

Hyvää kesää!

Raija Sollamo

puheenjohtaja