Liity

Tervetuloa Vantaan Akateemisten Naisten (VAN ry) joukkoon!

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa yliopistollisen, korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut nainen sekä ikään tai työuraan katsomatta. Yhdistyksen opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka opiskelee suomalaisessa yliopistossa tai korkeakoulussa. VAN ry:n jäsenenä voit osallistua ajankohtaisiin keskusteluihin, olla mukana edistämässä akateemisten naisten työuraa ja tasa-arvoa, osallistua vapaaehtoistoimintaan esimerkiksi Luetaan yhdessä -, Tehdään yhdessä  – ja Auroras -verkostojen kautta. Järjestämme myös kulttuuritapahtumia, retkiä ja tutustumiskäyntejä kiinnostaviin kohteisiin. Voit myös vain silloin tällöin osallistua tilaisuuksiin, jotka sinua kiinnostavat, vaikka joskus lounaalle tai teatteriin.

Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi täyttämällä alla olevan jäsenhakemuslomakkeen. Jäsenmaksumme vuodelle 2024 on 40 euroa. Opiskelijajäsenten jäsenmaksu vuonna 2024 on 10 euroa. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 25 € / vuosi (yksityishenkilö). Yhteisön kuten yrityksen kannatusjäsenmaksu on vähintään 100 € / vuosi. Jos olet tai yrityksesi on kiinnostunut liittymään kannatusjäseneksi, otathan yhteyttä vantaanakateemisetnaiset(at)gmail.com.

Tietosuoja

Annan suostumukseni lisätiedoiksi merkittyjen tietojeni luovuttamiseen Vantaan Akateemiset Naiset ry:n jäsenrekisteriin ja Suomen Akateemisten Naisten Liiton ja sen paikallisyhdistysten jäsen- ja asiantuntijarekisteriin. Tietosuojaseloste, mikä käsittää Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen sekä 24 §:n mukaisen muun informaation, kuten tiedot rekisteröityjen oikeuksien käyttämisestä (tarkastusoikeus, virheen oikaisu, kielto-oikeus sekä menettelytavat niiden toteuttamiseksi), on paikallisyhdistyksen hallituksella.
Jäsenyyden hoitoon tarvittavat tiedot ovat vain paikallisyhdistyksen ja Liiton käytettävissä, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.
Tiedot säilytetään vain jäsenyyden ajan.